Kaikkien resurssien varaukset ja toiminnanohjaus hallintaan TimeWorks® -ohjelmistolla

 

resurssivalinta2

 

okErilaisten resurssien varausprosessit täydellisesti hallintaan
ok
Varauksen kohteena mm. henkilö, laite, ajoneuvo, tila, paikka tai näiden yhdistelmät

okYksilölliset varausympäristöt ilman ohjelmointityötä (yli 600 muokkausominaisuutta)

 

Monipuolinen varausjärjestelmä
Mercantus TimeWorks® -ohjelmistossa varaaja voi olla asiakas, organisaatio, henkilö tai kustannuspaikka ja varauskohteina eli resursseina voivat olla henkilöt, tilat, laitteet, tavarat, ajoneuvot tai näiden yhdistelmät. Järjestelmä sisältää mm. monipuoliset asiakas- ja kustannuspaikkarekisterit, sekä monipuoliset rekisterit varattaville resursseille. Varaukset voidaan luoda vakioluonteisina, yksittäisinä tai avoimina. Avoimet varaukset voivat olla vaikkapa varausehdotuksia, jotka siirretään varauskalenteriin sopivana hetkenä.

 

Monimuotoinen varauskalenteri
TimeWorks® -ohjelmiston monimuotoiset päivä-, viikko-, kuukausi- ja vuosikalenterinäkymät ovat erittäin havainnolliset ja helpot käyttää. Useat käytettävyyttä parantavat ominaisuudet, kuten varausten siirto "vedä- ja pudota" -tekniikalla, monitasoiset alueelliset rajaukset, resurssiryhmien näkyvyys -pikavalinnat, nopea kalenteriselailu pikatoiminnoin sekä värikoodit varaustilanteiden hahmottamiseen parantavat ja tehostavat käytettävyyttä.

 

Varausten laskutus, maksuvaihtoehdot sekä suoritusten seuranta
Varaukset voidaan siirtää suoraan laskutukseen tai luoda koontilaskuja useista varauksista (esim. kuukauden varaukset). Laskut voidaan lähettää verkkolaskuna, sähköpostin liitetiedostona tai vaikkapa postituspalvelusta. Laskuja voidaan seurata myyntireskontran avulla. Laskutustiedot voidaan siirtää myös kolmansien osapuolien laskutus- tai kirjanpidon järjestelmiin tiedonsiirtoyhteyksien ansiosta.

 

Käyttöoikeustasot, raportointi ja raportit
Käyttäjäoikeusmäärittelyjen avulla voidaan luoda täysin yksilöllisiä käyttäjätasoja, eli mm. määritellä kalenterin näkyvyys ja toiminnallisuus. Varausten toteutumia voidaan raportoida monimuotoisesti. Varaukselle voidaan raportoinnin kautta tallentaa varauksesta ja varattavasta kohteesta riippuen esim. kilometrit, tunnit, kulut, varauksen aloitus ja lopetus. Järjestelmä automatisoi myös aikaa vievän tiedonkeruutyön. Raportteina mm. käyttöasteet, varaajien varaukset, työlistat jne. Ohjelmistosta saadaan juuri tarvittavat raportit.

 

Varausmahdollisuus myös asiakkaille
Asiakkaille voidaan luoda yksilöllinen ja helppokäyttöinen varauskeskus, jonka avulla asiakkaat voivat tehdä järjestelmään joko tarjouspyyntöjä, varausehdotuksia tai varata suoraan tarvitsemiaan resursseja sekä maksaa tilaamiaan palveluja.

 

 spacer spacer


TimeWorks® toimialaratkaisuja

0 tilavaraus
spacerspacer

Tilojen varaus-järjestelmät
Lue lisää >>

spacer  
0 majoitus
spacer

Majoitusalan varausjärjestelmät
Lue lisää >>

0 ajoneuvovaraukset
spacer

Ajoneuvojen varausjärjestelmät

Lue lisää >>

0 laitevaraukset

spacer

Laitteiden ja välineiden
varausjärjestelmät
Lue lisää >>

konsulentti   Henkilöresurssien

varausjärjestelmät
Lue lisää >>


Alansa "jättilainen" taipuu helposti erilaisiin resurssien varaustarpeisiin


Lähes jokainen resurssien varausjärjestelmä on yksilöllinen, joten ohjelmisto sisältää yli 600 muokkaus-ominaisuutta, joiden avulla voidaan luoda täysin yksilöllisiä toimintaympäristöjä pelkkiä asetuksia muuttamalla. Näin ohjelmisto pysyy myös selkeänä ja helppokäyttöisenä, koska siinä on vain tarvittavat ominaisuudet.

Lataa TimeWorks® ominaisuusluettelo tästä.

aloita koekaytto

   


Ota meihin yhteyttä, niin esittelemme miten ohjelmistomme soveltuu juuri sinun tarpeisiisi.

Soita 09 4257 9600 tai ota yhteyttä lomakkeella tästä.